Varmemesterstillingen er blevet besat
Vi har ansat ny varmemester, nemlig Jesper Trier-Hofby, der allerede starter i jobbet mandag den 4. januar. Jesper er uddannet VVS-energimontør og har også erfaring med at passe ejendomme og grønne arealer. Og så bor han lige ovre i Husum. De første 14 dage vil Erik gå sammen med Jesper på fuld tid, hvorefter Erik vil trappe ned – men stadig hjælpe til og bistå, så længe der er behov for det.

Stormskader og kortslutning
Stormen Gorm fik revet nogle tagplader løs over nr. 36 og 38. Taget blev repareret lillejuleaften, og de vandskader, som opstod i et par lejligheder under, vil blive udbedret, når de er tørret.

En kortslutning i vores centrale el-styreskab i uge 51 har efterfølgende været årsag til forskellige gener. Værst gik det ud over vaskeriet, hvor indstillingen af maskinernes timere røg, og de slukkede allerede ved 18-tiden, så den sene vasketur måtte udgå i nogle dage. Men det er heldigvis løst nu.

Cykler og snerydning
Hvis vi får snevejr igen, så opfordres I venligst til at sætte de cykler, som ikke benyttes, i kælderen. Det letter snerydningen ved opgangene meget.

Ny administrator
Vi går tilbage til at benytte foreningens tidligere mangeårige administrator, advokat Arne Linde Olsen. Ændringen træder i kraft pr. 1. januar. Når det gælder betaling af fællesudgifter kommer vi dog ikke til at mærke det før 1. februar (hvor der desværre skal indbetales manuelt). Men mere info følger.

Vi ønsker alle beboere et godt og lykkebringende 2016!

Med venlig nytårshilsen
Bestyrelsen