Til nye beboere og andre, der ikke er fortrolig med opbygningen er af Ejerforeningens hjemmeside, kan vi oplyse, at de seneste og vigtigste meddeleler, dokumenter og opslag vedrørende ejerforeningens virke og bestyrelsens arbejde altid ligger på forsiden.

Denne meddelelse er lagt ind den 3. juli 2014 kl. 23.30 og er den seneste – og man kan helt simpelt bladre frem og tilbage i de seneste indlæg og ved hjælp af det blå link “older posts”, der betyder “forrige side”, og som sidder i nederste venstre hjørne på denne side. Ved tryk på “older posts” hopper man til forrige side. På denne side vil der i øverste højre hjørne nu stå “newer posts” , hvilket betyder at man kan bladre el. hoppe fra side til side – frem og tilbage. Alternativt kan man bruge søgefunktionen helt øverst på Ejerforeningens hjemmeside for hurtigt at finde frem til det man søger.

Til yderligere orientering, vil de informationer, der lige nu ligger helt ude på forsiden løbende blive arkiveret under relevante biblioteker.

Bestyrelsen/webmaster